Aqua-Terra Nova is een prominent, enthousiast maar groeiend Westlands bedrijf gericht op ecologie, water, ruimtelijke ordening en legionella. Nederland is uit de crisis en dat merken wij! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een goede ecoloog (32-40 uur). Ben jij die enthousiaste, gepassioneerde ecoloog met meer dan 3-5 jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

WAT HOUDT DE FUNCTIE MEDIOR ECOLOOG IN?
Ons team is op zoek naar een veelzijdige collega met een passie voor natuur, goede kennis van de huidige natuurwetgeving en veel veldervaring. Daarnaast is het een pré dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken. Vooral in het veldseizoen is een flexibele instelling vereist. Een groot deel van je werk bestaat uit inventarisaties uitvoeren en gerichte ecologische advisering voor een breed scala aan opdrachtgevers. Daarnaast let je ook goed op de kwaliteitswaarborging. 

Als medior ecoloog adviseer je onze opdrachtgevers over de ecologische aspecten binnen ruimtelijke vraagstukken op het raakvlak van land, water en natuur. Je kan zelfstandig projecten begeleiden en past actuele ontwikkelingen toe op het gebied van de inrichting van groene ruimten, natuurwetgeving en natuurbeleid. We verwachten dat je klantrelaties warm houdt en verder op- en uitbouwt. Door je ecologische kennis, je ervaring bij verschillende opdrachtgevers in het werkveld en je gevoel voor commerciële processen ben je een stevige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en het bevoegd gezag. Daarnaast ben je een geschikte sparringpartner voor je collega’s.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent leergierig, ervaren en iemand die graag zelf het veldwerk uitvoert maar zich ook thuis voelt in een commerciële werkomgeving. In je advisering heb je niet alleen oog voor ecologie maar weet je een balans te vinden tussen de belangen van de opdrachtgever en de natuur. Je bent klantgericht, scherp in het volgen van marktontwikkelingen en het onderhouden van klantcontacten en het uitbouwen van ecologie binnen ons bedrijf zijn een uitdaging voor je.

WAAR GA JE AAN HET WERK?
Aqua-Terra Nova is een multidisciplinair adviesbureau. Op dit moment zijn er drie ecologen werkzaam vanuit ons kantoor in Naaldwijk. De afdeling ecologie werkt regelmatig samen met onze andere vakgebieden. Dat vraagt om creatieve ideeën en lef om binnen de gestelde kaders met goede oplossingen te komen.

 

WAT BIEDEN WIJ JOU?
We bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving, veelzijdige werkzaamheden, een gezellig team en een marktconform salaris. In eerste instantie krijg je een jaarcontract, maar we hebben de intentie een langdurige werkrelatie aan te gaan

Stuur je sollicitatie naar mw. M.M. Konings