Medior Ruimte en Ecologie

Aqua-Terra Nova is sinds 1996 een prominent, enthousiast en veelzijdig Westlands bedrijf gericht op ecologie, water, ruimtelijke ordening en legionella. Nederland bruist weer en dat merken wij! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een goede ecoloog met als specialisatie planologie (32-40 uur). Ben jij die enthousiaste, gepassioneerde ecoloog die zich ook graag aanvullend wilt verdiepen in Ruimte en heb je meer dan 3-5 jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT HOUDT DE FUNCTIE MEDIOR RUIMTE & ECOLOGIE IN?
Ons team is op zoek naar een veelzijdige collega voor het werkveld Omgeving. Binnen deze afdeling spelen Ruimte en Ecologie de hoofdrol. Je heb kennis van ecologie maar ook een goede basiskennis van planologie waardoor je aantrekkelijk bent voor ons bedrijf. Daarnaast is het een pré dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken. Je hebt een flexibele instelling. Een groot deel van je werk bestaat uit inventarisaties uitvoeren en gerichte ecologische advisering. Daarnaast voer je bestemmingsprocedures. Dit houdt in het opstellen en coördineren van ruimtelijke onderbouwingen en het opstellen en begeleiden van combionderzoeken zoals watertoetsen, flora- en fauna, archeologie en geluid e.d. voor een breed scala aan opdrachtgevers. Daarnaast let je ook goed op de kwaliteitswaarborging.

Als medior Ruimte & Ecologie adviseer je onze opdrachtgevers over de ecologische aspecten binnen ruimtelijke vraagstukken op het raakvlak van land, water en natuur. Je kan zelfstandig projecten begeleiden en past actuele ontwikkelingen toe op het gebied van de inrichting van groene ruimten, natuurwetgeving en natuurbeleid. We verwachten dat je klantrelaties warm houdt en verder op- en uitbouwt. Door je brede kennis op het gebied van ruimte & ecologie kan je binnen beide vakgebieden ingezet worden. Je hebt ervaring bij verschillende opdrachtgevers in het werkveld en je gevoel voor commerciële processen ben je een stevige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en het bevoegd gezag. Daarnaast ben je een geschikte sparringpartner voor je collega’s.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent leergierig, ervaren en iemand die graag zelf het veldwerk uitvoert maar zich ook thuis voelt in een commerciële werkomgeving. In je advisering heb je niet alleen oog voor ecologie maar weet je een balans te vinden tussen de belangen van de opdrachtgever en de natuur. Je bent klantgericht, scherp in het volgen van marktontwikkelingen en het onderhouden van klantcontacten en het uitbouwen van ecologie binnen ons bedrijf zijn een uitdaging voor je.

 ·        Je hebt een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding gericht op ecologie, biologie of bos- en natuurbeheer met als specialisatie
          Ruimtelijke ordening en planologie;

·        Je hebt tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring;

·        Je spreek uitstekend de Nederlandse taal, bent communicatief sterk en analytisch;

·        Je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

·        Je hebt aantoonbare, gedegen kennis van ecologie van Nederlandse soorten;

·        Je bent in het bezit van een rijbewijs en vervoer en woont bij voorkeur in de randstad en omgeving.

 

WAAR GA JE AAN HET WERK?
Aqua-Terra Nova is een multidisciplinair adviesbureau met een vast team van ecologen en watertechnologen. We zijn werkzaam vanuit ons kantoor in Naaldwijk. De afdeling Omgeving werkt regelmatig samen als met onze andere vakgebieden. Dat vraagt om creatieve ideeën en lef om binnen de gestelde kaders met goede oplossingen te komen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
We bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving, veelzijdige werkzaamheden, een gezellig team en een marktconform salaris. In eerste instantie krijg je een jaarcontract, maar we hebben de intentie een langdurige werkrelatie aan te gaan.