Veldmedewerker Ecologie

Aqua-Terra Nova is een prominent, enthousiast maar groeiend Westlands bedrijf gericht op ecologie, water, ruimtelijke ordening en legionella. Nederland is uit de crisis en dat merken wij! Daarom zijn wij per direct op zoek naar flexibele veldmedewerkers ecologie. Ben jij die enthousiaste, gepassioneerde veldmedewerker, minimaal 6 uur per week beschikbaar, en ben je graag buiten aan het werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT HOUDT DE FUNCTIE VELDMEDEWERKER ECOLOGIE IN?
Ons team is voor het veldseizoen van 2018 op zoek naar veelzijdige flexibele collega’s met een passie voor natuur en ruime veldervaring op het gebied van flora en fauna. Gedurende het veldseizoen is een flexibele instelling vereist. Je werk bestaat uit het inventarisaties van verschillenden soortgroepen zoals, flora, vogels, vleermuizen, rugstreeppadden en zandhagedis. Daarnaast is het een pré dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je bent zelfstandig en beschikt over een brede basis ecologische kennis. Je bent iemand die graag zelf het veldwerk uitvoert. Daarnaast ben je klantgericht, netjes in het noteren van veldresultaten en je voelt je thuis in de professionele werksfeer.

 ·        Je heb een relevante afgeronde Mbo-opleiding met als specialisatie ecologie of bos- en natuurbeheer (niveau 4);

·        Je bent ZZP-er of een klein bedrijf op het gebied van ecologie en zoekt gedurende het veldseizoen leuke 
       uitdagende klussen;

·        Je heb minimaal 1 jaar relevante werkervaring met het uitvoeren van ecologisch onderzoek;

·        Je spreek uitstekend de Nederlandse taal, bent communicatief sterk en analytisch;

·        Je heb aantoonbare, gedegen kennis van ecologie van Nederlandse soorten;

·        Je bent in het bezit van een rijbewijs en vervoer.

 

WAAR GA JE AAN HET WERK?
Aqua-Terra Nova is een multidisciplinair adviesbureau. Op dit moment zijn er drie ecologen werkzaam vanuit ons kantoor in Naaldwijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Je werkt onder onze ontheffing voor het uitvoeren van ecologisch veldwerk en we voorzien je van bedrijfskleding en onderzoeksmateriaal. Daarnaast bieden we jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving, veelzijdige werkzaamheden, een gezellig team en een marktconform salaris.

 Woon je in de ruime omgeving van de randstad en heb je interesse? Mail je CV en je motivatie door voor 15 april 2018 naar info@aquaterranova.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, bel naar Margaret Konings (06-10109857).