WATERTECHNOLOOG

 

   Aqua-Terra Nova ( Naaldwijk en Asperen ) is sinds 1996 een leidend advies- en onderzoeksbureau voor Water, Milieu, Ruimte en Ecologie gericht op de groene en bebouwde sector. Wij zijn al ruim 20 jaar succesvol in het ontwerpen van duurzame watertechnologieën, waarbij de realisatie van waterbeschikbaarheidsinstallaties (zuivering en opslag) voor de moderne hightech glastuinbouw inmiddels een onderdeel van vormt. Elk project vormt een duurzame business case op zich. Watersystemen als het

AquaReUse project en de Triton zijn inmiddels in de landelijke innovatie prijzen gevallen. Onze Legionella Diensten vinden plaats binnen de drink- en waterprocestoepassingen, zowel binnen de utiliteit als de industrie.  

Wij willen nu en in de toekomst leidend blijven binnen watertechnologische ontwikkelingen, in ieder geval landelijk en regionaal en wellicht toekomstig ook (nog) meer internationaal. Onze inspanningen worden door onze relaties op waarde geschat en gewaardeerd. Dit heeft tot een gezonde groei van ons bedrijf geleid en daarom willen wij zo spoedig mogelijk in contact komen met de kandidaten voor de functie van:  

De functie: 

Je wordt mede verantwoordelijk voor de begeleiding van bedrijven en overheden bij vraagstukken en uitdagingen op gebied van waterzuivering en integraal watermanagement. Wij willen koploper blijven waar het gaat om waterketensluiting en waterbeschikbaarheid binnen de glastuinbouw/agro food. Als veelzijdig watertechnoloog krijg je ook een taak binnen onze Legionella Diensten. Primair ben je in staat om vraagstukken op watergebied op te lossen, hiernaast ben je betrokken en denk je mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten.  

De functie-eisen:

- Als basis heb je een afgeronde HBO of Universitaire opleiding ( technologisch ) en minimaal drie jaar relevante werkervaring ( watertechnologie, tuinbouwtechniek en/of procestechnologie.

- Ervaring binnen Legionella-preventie is een voordeel.

- Kennis, ervaring en gevoel bij de ( glas ) tuinbouw stellen wij zeer op prijs.  

- Je kunt ( CAD ) tekenen of kent in ieder de geval de beginselen.

- Een goed taalniveau is in deze communicatieve functie zeer belangrijk.  

- Je woont tot rond de 50 kilometer van het Westland of bent bereid te verhuizen.  

- Dat je zowel solo als binnen een team uit de voeten kunt, altijd voor kwaliteit en resultaat gaat, je verantwoordelijkheden kent en gevoel voor humor hebt, lijkt ons vanzelf te spreken

Arbeidsvoorwaarden:  

Wij bieden een uitdagende functie in een open, dynamische- en professionele omgeving, waarbij de teamgeest groot is. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ( kennis ) ontwikkeling, daarin willen wij graag investeren. De beloning is marktconform en wordt in samenspraak met jou samengesteld.  

Interesse?  

Bel ons of stuur ons een schriftelijke reactie met CV naar; Aqua-Terra Nova bv t.a.v. Aad Wubben (directeur), Zuidweg 79 2671 MP Naaldwijk. Telefoon: 0174-625246 of 06-54362675.

Email: a.wubben@aquaterranova.nl Internet:www.aquaterranova.nl